Joaquim Brugué i Torruella

Llicenciat en Ciències Econòmiques

Barcelona, 1963. Llicenciat en Ciències Econòmiques (UAB), Diploma en Data Analysis for Social Sciences (Essex University) i doctor en Ciència Política i de l’Administració. Estades de recerca a les Universitats d’Oxford i Cambridge. Actualment, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració i professor a l’àrea de Treball Social i Polítiques Socials a la Universitat de Girona.

En l’àmbit universitari he estat coordinador de la titulació, vice-degà d’ordenació acadèmica, coordinador del mestratge en Gestió Pública i director del programa de doctorat. He desenvolupat la meva activitat docent i investigadora en els àmbits de la gestió pública, el govern local, la participació ciutadana i l’anàlisi de polítiques públiques.

Entre 2004 i 2008 he estat Director general de Participació Ciutadana al Govern de la Generalitat de Catalunya, i entre 2010 i 2015 director del Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB. Actualment presideixo l’Associació Espanyola de Ciència Política (AECPA).

   

 

TORNAR A COMITÈS