Informació

COM ARRIBAR

El congrés té lloc a l’edifici Torre dels Frares de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), al carrer de la Laura, 13, 08500 Vic (Barcelona).
La Universitat de Vic es troba al cor de la Catalunya Central, a 70 km de Barcelona (Carretera C-17), a 74 km de Girona (Eix Transversal C-25) i a 155 km de Lleida (Eix Vic-Olot, C-25). També s’hi pot arribar en transport públic, sigui en autobús de línia o en tren de Rodalies R3 (l’estació es troba a 500 metres, uns 6 minuts a peu).

 


ALLOTJAMENT

Hotel Can Pamplona, a 6 minuts a peu del congrés.
Hotel Estació del Nord, a 6 minuts a peu del congrés.
Up Rooms Vic, a 12 minuts a peu del congrés.
Hotel J. Balmes, a 20 minuts a peu del congrés.

VIC

La ciutat de Vic, capital de la comarca d’Osona, es caracteritza per ser un dels conjunts medievals més atractius de Catalunya, el seu passat històric conviu amb el nou creixement urbanístic propi d’una ciutat cosmopolita gràcies al ressò de les seves fires i mercats i de la consolidació de la Universitat de Vic. 

La riquesa del seu patrimoni és l’expressió d’una ciutat amb inquietuds cíviques, culturals i artístiques que es troba als museus, arxius i edificis històrics de Vic. A més, la ciutat gaudeix d’una estructura econòmica basada en el sector comercial, de serveis i un domini de la indústria agroalimentària, del cuir i de la metal·lúrgia.

El congrés coincideix amb l’inici de la Festa Major. A continuació disposeu d’alguns enllaços que poden ser del vostre interès i on trobareu més informació sobre la ciutat i la seva agenda cultural:

Oficina de Turisme de Vic

Agenda de la ciutat de l’Ajuntament de Vic