Xavier Marcet

CEO a Lead to Change

Xavier Marcet (Terrassa, 1961)

Xavier Marcet, és consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa format en postgrau a les escoles de negoci UC Berkeley, IESE i ESADE i una llicenciatura anterior en història per la UAB.

Des de 2002 treballa ajudant a empreses, universitats i administracions a desplegar models d’innovació orientats a obtenir resultats. Anteriorment va ser Cap del Gabinet del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya, Director de la Global University Innovation Net o Director General de l’empresa Localret.

Ha desenvolupat consultories internacionals en més de 20 països d’Europa i Amèrica a empreses com HP, Sony, Arauco, Grupo Suez, Repsol, Banc de Sabadell o Seat.

Presideix  Lead to Change (Barcelona – Madrid – Boston i Santiago de Chile) que son empreses en xarxa dedicades a la consultoria en estratègia i innovació. També presideix 8Wires una start up sobre Big Data i Management.

Així mateix, és President Fundador de la Barcelona Drucker Society. És professor de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona School of Management) i imparteix nombroses conferències durant l’any sobre temes d’innovació i emprenedoria, així com classes a diferents escoles de negoci i universitats d’Espanya i Llatinoamèrica.

Els seus últims llibres publicats son «Cosas que aprendemos después» (Plataforma Editorial, 2010), “Innovación Pública” ( RIL Ed. 2013) i “Esquivar la Mediocridad” (Plataforma Editorial 2018). És col·laborador habitual per temes de management del periòdic La Vanguardia i del Blog www.sintetia.com

 

Referències: 

Twitter: @XavierMarcet

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/xavier-marcet-5580681/

Blog: www.xaviermarcet.com

E-mail: xavier.marcet@leadtochange.net

 

 

 

TORNAR A PONENTS