Ariadna Munté

Ariadna Munté

Professora Agregada de la UFR-Escola de Treball Social (UB) i IP del GR Recerca Científica Interdisciplinar en Treball Social (RCI-TS)

La Dra. Ariadna Munté és Professora Agregada del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de Barcelona, i és IP del grup de recerca consolidat Recerca científica Interdisciplinar en Treball Social (RCI-TS).

Ha estat investigadora en diversos projectes nacionals I+D+i que versen sobre comunitat gitana, accions educatives d’èxit en les escoles i violència masclista. Actualment és IP del projecte I+D+i Evidence-based solutions for the overcoming of covid-19 Roma Women leading communities’ transformation (ROM21).

Ha publicat articles sobre aquests temes en revistes com Child & Family Social Work, European Journal of Women Studies, Qualitative Inquiry, Journal of Interpersonal violence, Journal of Ethnic and Migration Studies o AFFILIA: The Journal of Women and Social Work, i els seus interessos de recerca són el Treball Social, la Comunitat gitana, la violència masclista, la inclusió social, els canvis educatius i la participació social.

 

TORNAR A PONENTS