Informació

L’ATLÀNTIDA
Centre d’Arts Escèniques d’Osona

Les instal·lacions de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, les trobem situades al solar del sector del Mèder Can Tortadès, molt a prop del centre històric. La seva localització contribueix a promoure i dinamitzar una zona en ple desenvolupament urbà i a esdevenir un nexe d’unió entre els barris que l’envolten.

Des de la seva inauguració, la ciutat de Vic compta amb un nou punt de referència cultural i educatiu que enriqueix i beneficia tota la ciutadania.

COM ARRIBAR

L’Atlàntida – Centre d’Arts Escèniques d’Osona
C/ Francesc Maria Masferrer 4, 08500 Vic (Barcelona)

Es troba al cor de la Catalunya Central, a 70 km de Barcelona (Carretera C-17), a 74 km de Girona (Eix Transversal C-25) i a 155 km de Lleida (Eix Vic-Olot, C-25). També s’hi pot arribar en transport públic, sigui en autobús de línea o en tren de Rodalies R3.

VIC

La ciutat de Vic, capital de la comarca d’Osona, es caracteritza per ser un dels conjunts medievals més atractius de Catalunya, el seu passat històric conviu amb el nou creixement urbanístic propi d’una ciutat cosmopolita gràcies al ressò de les seves fires i els seus mercats.

La riquesa del seu patrimoni és l’expressió d’una ciutat amb inquietuds cíviques, culturals i artístiques que es troba als museus, arxius i edificis històrics de Vic. A més, la ciutat gaudeix d’una estructura econòmica basada en el sector comercial, de serveis i un domini de la indústria agroalimentària, del cuir i de la metal·lúrgia.

A continuació disposeu d’alguns enllaços que poden ser del vostre interès i on trobareu més informació sobre la ciutat i la seva agenda cultural:

Oficina de Turisme de Vic

Agenda de la ciutat de l’Ajuntament de Vic