Què és Inclusió.cat?

El I Congrés de l’Acció Social – Inclusió.cat és un esdeveniment adreçat a tots els agents del Sistema Català de Serveis Socials que, sumant-se a altres congressos del sector, vol incentivar la creació de coneixement basat en l’evidència, per enfortir les disciplines acadèmiques i professionals en l’àmbit dels serveis socials.

El Congrés l’organitzen el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Així, Inclusió.cat pretén:

  • Esdevenir un instrument potenciador de la innovació, el coneixement i la professionalització del sector.
  • Esdevenir una data de referència per a la trobada de tots els actors que configuren el Sistema Català de Serveis Socials.
  • Aglutinar els diversos agents dels serveis socials del país per crear sinergies i cohesionar el coneixement en serveis socials generat per acadèmics, investigadors i professionals.
  • Situar el país a l’avantguarda de la generació de coneixement en l’àmbit dels serveis socials.

 

 

 

Segueix el que diem

📢Comença l'acte de presentació del IV Congrés de l’Acció Social @InclusioCat. La benviguda va a càrrec de Josep Maria Forné (@JosepMForne), director general de @dsocialscat, i d'Eva Espasa, vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement de la @uvic_ucc #Inclusiocat

Avui hem presentat el IV Congrés de l’Acció Social #Inclusiócat, que se celebrarà el 8 i 9 de juny de 2023 a l’Atlàntida de Vic i portarà per títol “Serveis socials, transversalitat i Inclusió social”.

Coorganitzem amb @uvic_ucc.

Load More