Itxaso Tellado

Itxaso Tellado

Directora acadèmica de la Càtedra de Serveis Socials de la Uvic-UCC. Professora del Departament de Pedagogia de la FETEP (Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia) i membre del Grup de Recerca Educativa de la UVic-UCC.

Doctora en educació de persones adultes i educació superior per la Northern Illinois University, Estats Units. És professora del Departament de Pedagogia de la FETEP i membre del GREUV de la Uvic-UCC. Imparteix docència en els graus de Mestres i Educació Social. Els seus interessos de recerca són superar les desigualtats educatives i socials de col·lectius vulnerables, així com prevenir la violència de gènere. Entre les seves publicacions destaquem:

Tellado, I., Lepori, B., & Morla-Folch, T. (2020). WIEGO: Communicative daily life stories to assess social impact in the lives of informal workers. Qualitative Inquiry, 26(8-9), 962-969.

Racionero-Plaza, S., Tellado, I., Aguilera, A., & Prados, M. (2021). Gender violence among youth: an effective program of preventive socialization to address a public health problem. AIMS public health, 8(1), 66.

TORNAR A COMITÈS