M. Àngels Balsells

M. Àngels Balsells
Investigadora responsable a la UdL Catedràtica de Pedagogia de la Facultat d’Educació, Treball Social i Psicologia de la Universitat de Lleida. Directora de la Càtedra Educació i Adolescència.

 

La seva activitat investigadora està centrada en l’adolescència, la infància i la família en situació de vulnerabilitat i risc social. Té una llarga trajectòria investigadora en la detecció de necessitats educatives i socials mitjançant processos d’investigació i d’acció participativa i en el disseny de propostes metodològiques d’acció socioeducativa.
Lidera el projecte d’investigació “Un modelo de acción socioeducativa para la reunificación familiar en el sistema de protección a la infancia y la adolescencia desde el enfoque de la parentalidad positiva (FRAME+P)“.
Des de l’any 2010, dirigeix el conveni de recerca amb UNICEF Comité Español Drets de la Infància i Educació, i des del 2008 coordina l’Observatori sobre la Infància i l’Adolescència de la ciutat de Lleida.
És membre del Grup d’experts en Parentalitat Positiva del Ministerio de Salud, Servicios Sociales e Igualdad y de la Federación Española de Municipios y Provincias. També és vocal del ple de l’Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

 

 

TORNAR A COMITÈS