Mihaela Vancea

Investigadora i Professora

Es investigadora i professora en la Universitat de la Frontera (Temuco, Xile). Treballa també com a investigadora en la Universitat Pompeu Fabra i com a professora associada en el Departament de Salut i Benestar Social de la UVic-UCC. Es llicenciada en Matemàtiques i Sociologia per la Universitat Babes-Bolyai (Cluj-Napoca, Romania). Ha realitzat cursos de postgrau i ha treballat com a assistent de recerca en el Institut de Sociologia de la Universitat de Lund (Suècia).

Te un Màster en Sociologia per la Universitat Babes-Bolyai i un Màster en Sociologia Jurídica pel Institut Internacional de Sociologia Jurídica (Oñati, Espanya). Es Doctora en Ciències Politiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra.

Desprès de completar el doctorat, ha treballat com a investigadora postdoctoral en el Institut Interdisciplinari de Internet (Universitat Oberta de Catalunya) i com a investigadora en la UVic-UCC. Ha participat en diversos projectes de recerca tant a nivell nacional com internacional en temes com el federalisme i el pluralisme cultural, la migració internacional i la societat xarxa, l’envelliment actiu i les TIC, l’atur juvenil, i les iniciatives comunitaris en l’energia renovable.

Ha donat varies classes en l’àmbit  de les ciències polítiques i socials com, per exemple, en Teoria Política, Ciència Política, Política Comparada i Metodologia Qualitativa. Ha publicat varis articles en revistes d’alt prestigi internacional com a Journal for Cleaner Production, Scandinavian Journal of Public Health, Critical Social Policy, Ageing and Disease, Gender, Technology and Development, etc.

  

 

TORNAR A COMITÈS