Paco López Jimenez

Doctor en Psicologia

Paco López Jiménez és Doctor en Psicologia per la Universitat de Valladolid i professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull), de la que va ser Director (des de 2007, quan encara eren dues escoles universitàries) i posterior Degà fins febrer de 2017.

Actualment formar part dels equips docents dels graus en Treball social i en Educació Social i del Màster Universitari en Models i estratègies d’Intervenció Social i Educativa en Infància i Adolescència. La seva trajectòria docent s’ha centrat en matèries relacionades amb la Psicologia social i educativa i la Pedagogia comunitària, tant en la universitat (en la que es docent des de 1996) com en altres contextos de formació de professionals de l’acció social.

Desenvolupa la seva activitat de recerca al Grup d’Innovació i Anàlisi Social (GIAS). Les seves aportacions científiques estan focalitzades en les competències socials del professionals de l’acció social  i en la vessant aplicada de l’assessorament psicopedagògic, de manera particular en allò relacionat amb l’educació per a la salut, la resiliència i l’abordatge de situacions crítiques per part dels professionals d’àmbits socials i educatius.

 

 

 

 

www.peretarres.org/es/facultad

 

TORNAR A COMITÈS