Silvia Madrid Alejos

Professora i investigadora

Sóc professora i investigadora del Departament de Ciències Socials de la Facultat de Salut i Benestar de la Universitat de Vic i col·laboro amb el grup de recerca M3O (Methodology, Methods, Models and Health and Social Outcomes).

Sóc diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida (UdL). Postgrau en estudis sobre la joventut. Màster en Joventut i Societat (Màster interuniversitari UB, UAB, Universitat Pompeu Fabra, UdG, UdL, i Universitat Rovira i Virgili, 2013) amb el TFM titulat: “Assetjament entre iguals i ciberassetjament: abordatge i anàlisi des de la competència social i l’educació emocional”. Màster en intervención social en las sociedades del conocimiento (Universidad internacional de la Rioja UNIR, 2015), amb un TFM titulat: “La violencia filio-parental: una aproximación des de la intervención de los profesionales”

Actualment estic cursant el Programa de Doctorat en Cures i Serveis Integrals en salut a la Universitat de Vic, amb la tesi anomenada “Anàlisi de les pràctiques en relació a la distribució d’aliments per a col·lectius amb dificultats econòmiques  en el marc dels serveis socials de proximitat” dirigida per la Dra. Marta Llobet i Estany i la Dra. Sandra Ezquerra Samper.

Actualment combino la docència amb la pràctica assistencial en l’administració pública, coordinant l’Àrea de Pobresa i Inclusió Social del Consell Comarcal d’Osona.

Els meus interessos es centren en el concepte d’exclusió social, de violència i en infància i adolescència.

Respecte a la docència impartida actualment soc professora de l’assignatura transversal d’Atenció Integrada social i sanitària en la universitat de Vic, dels Graus en Infermeria, Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional i l’assignatura Cultura, societat i salut.

Coordino també alguns postgraus en el camp social, per exemple el Postgrau en Peritatge Social.

  

 

TORNAR A COMITÈS