Vic

El Congrés de Serveis Socials de Catalunya tindrà lloc a Vic, una ciutat a mig camí entre el mar i els Pirineus i només a 70 km de Barcelona. La ciutat de Vic és la capital de la comarca d’Osona, a Catalunya.

Vic es caracteritza per ser un dels conjunts medievals més atractius de Catalunya, el seu passat històric conviu amb el nou creixement urbanístic propi d’una ciutat cosmopolita gràcies al ressò de les seves fires i mercats, de la consolidació de la Universitat de Vic o del creixement dels polígons industrials.

La riquesa del seu patrimoni és l’expressió d’una ciutat amb inquietuds cíviques, culturals i artístiques que es troba als museus, arxius i edificis històrics de Vic. A més, la ciutat gaudeix d’una estructura econòmica basada en el sector comercial, de serveis i un domini de la indústria agroalimentària, del cuir i de la metal·lúrgia.

Visitar:

En aquestes webs podreu trobar la informació necessària per poder visitar la ciutat de Vic i els seus voltants. Hi trobareu imatges, idees i recursos que us ajudaràn a planificar la vostra visita.