Ismael Peña López

Ismael Peña-López
Director de l’Escola d’Admistració Pública de Catalunya

 

Doctor en Societat de la Informació i del Coneixement, Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (Economia), Màster en Ecoauditories i Planificació Empresarial del Medi Ambient i postgrau en Gestió del Coneixement.

Amb anterioritat ha estat professor de la Universitat Oberta de Catalunya, als Estudis de Dret i Ciències Polítiques, investigador sènior a Open Evidence i director fellow d’innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill. Va ser membre fundador més tard director del Programa de Cooperació al Desenvolupament de la UOC, on va treballar sobretot en els camps de l’e-learning per al desenvolupament i el voluntariat en línia. És l’editor d’ICTlogy (ISSN 1886-5208).

S’ha especialitzat en l’impacte de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en el Desenvolupament. En concret, els seus interessos es centren en la mesura de l’evolució de les economies digitals i l’adopció personal d’allò digital (e-readiness, divisòria digital), així com l’impacte de les TIC en el Desenvolupament i les seves principals institucions, especialment en l’àmbit de les TIC i l’educació i les TIC i la democràcia. Ha treballat en aquests àmbits en 25 països col·laborant amb el PNUD, l’IDRC-CRDI, Ericsson, el Senat i Govern Espanyol, el Parlament i el Govern de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Lleida, diversos ajuntaments, la Fundació Jaume Bofill, la Fundación Esplai, Aigües de Barcelona, Ferrovial and diversos partits polítics i plataformes ciutadanes i ONGs.

 

 

TORNAR A PONENTS