Liliana Arroyo

Liliana Arroyo

Directora general de Societat Digital del Departament d’Empresa i Treball

Nascuda a Barcelona (Barcelonès) l’any 1985.

És llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona i especialista en Innovació Social Digital.

Ha estat responsable d’Innovació a l’àrea Digital Technology Societies de la Fundació i2cat i investigadora de l’Institut d’Innovació Social (ESADE). La seva trajectòria professional ha estat vinculada al món de la recerca, la docència i la divulgació. Ha participat com a membre de l’equip investigador en projectes de diferents àrees de la sociologia i en el marc de la Carta de Drets i Responsabilitats digitals de la Generalitat, ha liderat el capítol dedicat a persones menors. Així mateix, ha format part de diferents consells assessors en entitats culturals i del tercer sector i té una dècada d’experiència com a consultora independent.

Liliana Arroyo ha col·laborat en mitjans de comunicació com l’Ara, El Periódico i El País i en programes de RAC1 i TV3, entre d’altres. També ha publicat l’assaig Tu no ets la teva selfie. 9 secrets digitals que tothom viu i ningú explica i recentment el llibre “Benvingut metavers?”, sobre el valor de la presència en l’era digital.

 

TORNAR A MODERADORS